De inkoop van alle pallets in de meest gangbare afmetingen

Wanneer u over een partij gebruikte palletten beschikt en deze niet meer gebruikt dan kunt u deze op laten halen door Palletrecycling Nederland. Ook wanneer deze oude pallets niet meer voldoen aan uw kwaliteitseisen of simpelweg kapot zijn. U kunt hiervoor een afspraak maken met Palletrecycling Nederland. Voor meer informatie kunt u het beste even contact opnemen, maar u kunt ook via onze website direct een offerte aanvragen. Palletrecycling Nederland is altijd geïnteresseerd in uw oude partijen pallets en staat altijd open voor de inkoop van allerlei verschillende soorten pallets. Als een ware specialist in de pallethandel zijn we gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en het recyclen van pallets. Daarbij neemt Palletrecycling Nederland alle gangbare afmetingen pallets aan. Daarnaast nemen wij ook palletten aan gemaakt van zowel hout als van kunststof. Palletrecycling Nederland neemt uw oude en gebruikte pallets over voor een geschikt bedrag. Dit bedrag krijgt u contant in het handje. Nadat u de pallets heeft overgedragen heeft u geen omkijken meer naar de verwerking van de betreffende pallets. Wanneer we de pallets bij u af komen halen dan gebeurt dit middels onze eigen vrachtwagens of zorgen we ervoor dat een extern transportbedrijf de voorraad palletten op komt halen. Het inkopen van pallets doen we door heel Nederland, dus waar u ook gevestigd bent. Palletrecycling Nederland is bereid uw pallets in te kopen.

De inkoop van pallets betreft ten alle tijden de inkoop van gebruikte pallets. Alle pallets die u niet meer gebruikt als onderneming kunt u verkopen aan Palletrecycling Nederland. Wat de vergoeding is per pallet hangt geheel af van het type pallet en de staat waarin de pallet verkeert. Wanneer u over poolpallets, Europallets of een ander type pallet beschikt die in kwalitatieve staat verkeren kunt u hier de hoogste opbrengst mogelijk voor ontvangen. Wanneer een pallet kapot is en dus gerepareerd dient te worden geniet je van een wat lagere opbrengst per pallet. Dit wordt ook wel de reparatie opbrengst genoemd om de simpele reden dat de pallet gerepareerd dient te worden. Het inkopen van de wat lichtere pallets gebeurt alleen wanneer deze in goede staat verkeren en er wordt dan ook een lagere vergoeding voor gegeven. Wanneer u meer informatie wilt over de vergoedingen die u kunt krijgen voor uw pallets kunt u het beste even contact opnemen met Palletrecycling Nederland.

Het ophalen van de pallets kan geschieden door heel Nederland, maar u kunt er ook voor kiezen om de pallets zelf langs te brengen. Palletrecycling Nederland is dagelijks bezig met de inkoop van pallets en heeft altijd belang bij houten en kunststoffen pallets in alle gangbare maten. Een pallet is dus absoluut geen afval, maar een restant waar u nog geld voor kunt ontvangen. Neem dus altijd contact op met Palletrecycling Nederland wanneer u van uw pallets af wilt! Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen met Palletrecycling Nederland. Op die manier kunt u precies te weten komen welke vergoeding er tegenover de verschillende pallets staan en wat de exacte mogelijkheden zijn voor het inkopen van uw pallets. Schroom niet en bel ons!