De reparatie van oude en gebruikte pallets

Palletrecycling Nederland zit niet alleen in de verkoop en inkoop van pallets. Nee, wij zitten ook in de reparatie en onderhoud van pallets. Een gebruikte pallet dient ten alle tijden goed te worden onderhouden, want zonder onderhoud zal een pallet vergaan en zijn functie niet meer uit kunnen oefenen. Palletrecycling Nederland zorgt er ten alle tijden voor dat alle pallets die binnenkomen in goede staat de deur weer uitgaan.

Alle pallets ondergaan dus een grondige controle en waar nodig worden de betreffende pallets gerepareerd. Wanneer een pallet kapot is of niet meer stevig genoeg is en daarmee toe is aan een reparatie dan wordt de betreffende pallet gerepareerd in het bedrijfspand van Palletrecycling Nederland. U kunt ons vinden aan de Leeuwenhoekweg te Bergschenhoek. Hier repareren we alle pallets en verwerken we op milieuvriendelijke manier al het materiaal dat niet meer gebruikt kan worden. Hierbij volgen we natuurlijk de regels en richtlijnen die hiervoor zijn opgesteld.

Gebruik van onderdelen

Wanneer een pallet over bepaalde onderdelen beschikt die nog te gebruiken zijn dan worden deze niet weggegooid. Deze onderdelen worden gebruikt voor de reparatie van andere incomplete pallets. Op die manier kan een pallet er weer tegenaan en hebben we uiteindelijk minder hout nodig. Dit is niet alleen een stuk beter voor het milieu. Het is daarnaast natuurlijk ook een stuk goedkoper voor u om via Palletrecycling Nederland uw pallets ter reparatie aan te bieden of gerecyclede pallets in te kopen. Voor meer informatie en/of een geheel vrijblijvende offerte kunt u het beste contact opnemen met Palletrecycling Nederland. Op die manier kunnen we aan de hand van uw wensen bepalen wat de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten zijn.

Pallets niet meer in gebruik?

Heeft u pallets liggen die u niet meer gebruikt? U kunt er ongetwijfeld nog een vergoeding voor krijgen! Bel Palletrecycling Nederland, waar u ook bent in Nederland. Want wij komen uw oude pallets ophalen zodat deze gerecycled kunnen worden. Wat u precies kunt krijgen qua vergoeding per pallet hangt af van het type pallet en de staat waarin deze verkeert. Wanneer een pallet reparatie moet ondergaan zal de vergoeding van deze pallet wat lager liggen. Voor meer informatie over de reparatie en de inkoop van pallets kunt u het beste contact opnemen met Palletrecycling Nederland. U kunt er vervolgens voor kiezen om de pallets zelf langs te brengen, maar wij halen de pallets net zo graag bij u op. Zo heeft u er geen omkijken naar!